PDA

View Full Version : how too fix this ?



|uK|ScReaM
12-21-2014, 10:22 AM
http://i.imgur.com/BGuTFOd.png

|uK|LadyS
12-21-2014, 10:33 AM
I think you have to find the file and delete it. But I may not be the best at giving advice.

|uK|ScReaM
12-21-2014, 10:35 AM
funny thing i have been playing this morning come back 2 hour later and this is showing :( i will try as you say and hope it works :D
http://i.imgur.com/HVLmgzZ.jpg


I think you have to find the file and delete it. But I may not be the best at giving advice.

|uK|LadyS
12-21-2014, 10:37 AM
OKie dokie! I think it would be a texture file.. maybe :x good luck aha :3

SAM
12-21-2014, 10:56 AM
Delete the texture file.

deluxeorgasm
12-21-2014, 10:57 AM
if you have this file in your folders then delete it, if not you will have to use cache cleaner to remove it

SAM
12-21-2014, 11:31 AM
Delete your cache folder completely if you don't have the texture file in texture folder.

|uK|ScReaM
12-21-2014, 11:40 AM
thnx for all answer :D its working now :)

DANGERBOY
12-21-2014, 11:57 AM
too ez, just rename the file

|uK|riveN
12-22-2014, 05:07 PM
just search the exact filename in your windows, it will come up somewhere in your ut file directory and just delete it.

done.