User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: ACE Problem

  1. #1
    voidee's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    45
    Country:

    ACE Problem

    Hello,

    since new ACE is installed on your server, I get this UT crash message after passing ACE 1.2:

    Gneral protection fault:

    History: UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- UGameEngine::Tick <- ACE1 <- EnforeTickRate <- MainLoop

    What's the problem and how can I fix it?

    Kindly
    Tom

  2. #2
    ~Goddess~ |uK|fleecey's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3,811
    Country:
    Quote Originally Posted by voidee View Post
    Hello,

    since new ACE is installed on your server, I get this UT crash message after passing ACE 1.2:

    Gneral protection fault:

    History: UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- UGameEngine::Tick <- ACE1 <- EnforeTickRate <- MainLoop

    What's the problem and how can I fix it?

    Kindly
    Tom
    Hey Tom

    Can you come our discord and post this in our #help section

    this is where people are posting their ace problems so it can be fixed. There is a discord on top of the menu, click on that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Members who have read this thread : 11

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •