User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: TS3 no sound

  1. #1
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:

    TS3 no sound

    I installed ts 3 on my PC cause my laptop's net isn't working but I can't hear anything on it. -.-
    I reinstalled still nothing. -.-
    Please help me!!


    ~ God Bless ~


    ~ Moko

  2. #2
    The Big Ticket Moskva's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Siege Hall of Fame
    Posts
    2,345
    Country:
    Its a file called Overlay Hook or sth the thing is that presents problems in the install and in the uninstall the same file which is probably the problem because everything else was correct
    Season ranks: MLSG - #45 Semis, MLSG II - #38 Finals, MLSG III - #34 Finals, GU.Siege - #32 5th Place, IST - #11 CHAMPION

  3. #3
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,218
    Country:
    Did you ask your dad if you could? I'm sure that's the reason why!

  4. #4
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:
    Quote Originally Posted by $carface View Post
    Did you ask your dad if you could? I'm sure that's the reason why!
    Loooool Sam xD
    I was allowed to do it, yes. lol

    I get rid of the file and it still didn't work. :S

  5. #5
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,218
    Country:
    Ok then get rid of the comp that will solve the problem for sure.

  6. #6
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:
    Quote Originally Posted by $carface View Post
    Ok then get rid of the comp that will solve the problem for sure.
    Looool

    How about getting my net to work on my laptop?
    I get a message that says local area connection, limited or no connection.
    Any idea how to fix this? :s

    I've unplugged the box's power pack, the wires, restarted the computer and the boxes, troubleshooting, and repair did zero, I'm out of ideas. T-T

  7. #7
    The Best There Ever Will Be! |uK|B|aZe//.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    6,848
    close ts unplug the headset plug it back in open teamspeak make sure on playback it says use best mode bla bla then connect

  8. #8
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,218
    Country:
    Also make sure the priest is with you lol

  9. #9
    Administrator |uK|Shiva's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    411
    Moko.. go to settings /options and see if the correct Sound card/device is selected

    TS3 picks up the default and sometimes thats not the one being used for o/p or i/p.

    Maybe I can install ts3 on this laptop and help you out some.

  10. #10
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,218
    Country:
    After that sprinkle some holy water on your headset

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No sound on taunts..
    By AhmeD in forum Technical Problems
    Replies: 9
    Last Post: 03-21-2015, 09:29 AM
  2. SOUND PROBLEMS!
    By |uK|Melted_Ice in forum Technical Problems
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2013, 09:48 AM
  3. Sound becomes really tinny and low quality
    By BONZ in forum Technical Problems
    Replies: 11
    Last Post: 02-19-2013, 04:24 AM
  4. Sound
    By Incantation in forum Technical Problems
    Replies: 5
    Last Post: 11-17-2011, 06:46 PM
  5. UT sound problem
    By Banny in forum Technical Problems
    Replies: 23
    Last Post: 09-21-2011, 02:39 PM

Members who have read this thread : 1

Actions :  (View-Readers)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •