User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Rampage Feralidragon's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    374
    Country:

    Forum "New Posts" does not work

    Since yesterday the "New Posts" (or any kind of search) in the forum does not work, giving an error 500 (internal server error).

    Check the php file, I guess it was modified recently and there's either a typo (like a missing ";", or a badly closed {}, or something else, basically invalid syntax) or something going really wrong with the script.

    I don't know about the other users, but I always use that each time I login, so please fix when possible.

    Thanks

  2. #2
    Whicked Sick |uK|MiniWick's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    were the syrups freshh
    Posts
    1,295
    Country:
    We do no about it..I don't know why tho it's not fixed =\

  3. #3
    The Best There Ever Will Be! |uK|B|aZe//.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    6,848
    yea were on it thanks for letting us know though

    off topic i need to ask you some questions xxx

  4. #4
    Rampage Feralidragon's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    374
    Country:
    @ontopic: Generally it's related to a bad formed php script, I would advice to check the syntax first if that's the case

    @offtopic: Ok, no problem, shoot them.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "Panda_Boner" makes tele in supplier straight to lava
    By Scourge in forum Reports/Complaints & Appeals
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2015, 06:35 PM
  2. admin faggot hiding by nick " testing " banme
    By ramlinux in forum Reports/Complaints & Appeals
    Replies: 64
    Last Post: 12-22-2012, 09:31 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 10-24-2011, 06:03 PM
  4. "Remove" before "Upgrade"
    By Feralidragon in forum zp| * * * -=[SIEGE]=- |uK| One Night Stand -=[SIEGE]=- Server * * *
    Replies: 54
    Last Post: 07-29-2011, 10:43 PM
  5. "Forum's down" message
    By |uK|chiseller in forum Technical Problems
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2011, 03:19 AM

Members who have read this thread : 0

Actions :  (View-Readers)

There are no names to display.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •