User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:

    Why do my SS look like a Broken TV?? XD

    My SS look like a Broken TV! T.T

    I'll try and upload one so you can see.

  2. #2
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:
    Sorry for double post.

    I can't upload them, they're corrupted.

  3. #3
    Moderator Banny's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    India
    Posts
    1,499
    Country:
    I haven't seen it but I'm pretty sure You are using some crap render :O



  4. #4
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:
    I took a SS of the SS. And idk what that means Banny. XD

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	37 
Size:	20.5 KB 
ID:	503

  5. #5
    Moderator Banny's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    India
    Posts
    1,499
    Country:
    Check your render,
    Open UT-> Options->Preferences-> Video Driver.. just see what is it . I had a similar problem



  6. #6
    Whicked Sick terminator's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Croatia, Pula
    Posts
    1,281
    Country:
    creeeeepyyyyyy

  7. #7
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,218
    Country:
    Stop running UT in window mode.

  8. #8
    Whicked Sick |uK|Grimreaper's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,316
    Country:
    lol what the hell looks like a black and white tv thats broken


  9. #9
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:
    K I'll see it Banny (If my mother will let me XD), And I'm not playing UT in window mode. :S
    I've put it in window mode but when I took the SS it wasn't window mode..I HOPE THAT MADE SENSE! Lol.

  10. #10
    Rampage Feralidragon's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    374
    Country:
    That happens whenever you're running the game at "weird" resolutions like 1366768 for example (16:9). If you take the same screenshot at 1280800 or 1024768, that does not happen and they turn out ok. It has to do with the way UT creates the bmp file: the resolution numbers have to be multiples of 4, otherwise weird things happen, and that one is the most common.

    So right now, there's no way around it (it's something within the engine after all), so either you play with another resolution which is multiple of 4, or you have to start to use an external game screenshots utility.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Broken Clock
    By Banny in forum IST Siege General
    Replies: 4
    Last Post: 07-18-2015, 01:25 PM
  2. Broken BT Maps
    By |uK|LadyS in forum |*| BUNNYTRACK SAM HOUSE |*|
    Replies: 44
    Last Post: 04-01-2015, 02:52 AM
  3. Tag Cloud broken
    By Feralidragon in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2011, 09:28 AM
  4. keyboard broken (?)
    By areku in forum Technical Problems
    Replies: 20
    Last Post: 03-12-2011, 05:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •