User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Crapped

  1. #1
    Rampage Crsk's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    I'm out
    Posts
    323
    Country:

    Crapped

    well, I have this issue in my Unreal Editor and I don't know why, the problem is that I cant align the brushes, for example if I build a box 1024x 1024y 1024z and placing the pivot snapped in one of the box vertex, results an unaligned box...

    I just try to avoid this problem using another UED but it also doesn't work, I try turning off/on "Toggle Vertex Snap" too but... I remember when I was finishing SiegeTown I avoid that problem exporting my brushes for another UED but now that UED are fucked too and another ones are with the same issue, please help me! any idea?




    this is my new map, is 10% (at most) and some complication appears so it is a work a little frustrating :/

  2. #2
    Moderator ][X][~FLuKE~][X]['s Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,367
    Country:
    can you put up a link to an example of the problem? (built cube with the problem) then i will take a look because i am not quite sure of the problem you are talking about.

    seeing it will help me understand exactly what your problem is, also pm me a link to your Editor.ini and i will do what i can to help.

  3. #3
    Whicked Sick 'Zac's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,084
    Country:
    you can connect brushes because the square with lines on the 4 sides on the bottom is on. thats for point > point though.


  4. #4
    Whicked Sick 'Zac's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,084
    Country:
    you have to click on the square at the bottom with the square with 4 lines on the 4 sides at the bottom left of the small green grid at the bottom. but thats for POINT > POINT.


  5. #5
    Rampage Crsk's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    I'm out
    Posts
    323
    Country:
    Quote Originally Posted by ][X][~FLuKE~][X][_{HoF} View Post
    can you put up a link to an example of the problem? (built cube with the problem) then i will take a look because i am not quite sure of the problem you are talking about.

    seeing it will help me understand exactly what your problem is, also pm me a link to your Editor.ini and i will do what i can to help.
    after make this thread I start working in Convict pro map so you can download it and see, for example, in the union of the two big subtracted cubes you can try to get closer and move the grid in top front or side view for see the misalignment, then try to align cliking any vertex of the cubes and you can tell me what happens for me doesnt work I think for you should work... so I dont know what is going on because I try 3 differents ued and still happen, maybe I need to format my notebook...
    http://www.mediafire.com/?fqve8zz4hhbzyqz there is a simple map so no big problems as given

    there is my ini, it is modificated but the problem happen with a clean one as well

    [U2Viewport0]
    Active=1
    X=0
    Y=0
    W=890
    H=553
    RendMap=6
    Left=-32767.000000
    Top=0.000000
    Right=1383.000000
    Bottom=37.000000
    PctLeft=-25.580000
    PctTop=0.000000
    PctRight=1.080000
    PctBottom=0.060000
    Device=SoftDrv.SoftwareRenderDevice

    [U2Viewport1]
    Active=1
    X=890
    Y=0
    W=485
    H=553
    RendMap=5
    Left=-32767.000000
    Top=0.000000
    Right=1383.000000
    Bottom=37.000000
    PctLeft=-25.580000
    PctTop=0.000000
    PctRight=1.080000
    PctBottom=0.060000
    Device=SoftDrv.SoftwareRenderDevice

    [U2Viewport2]
    Active=1
    X=0
    Y=553
    W=890
    H=553
    RendMap=5
    Left=-12.000000
    Top=-6.000000
    Right=1293.000000
    Bottom=650.000000
    PctLeft=-0.010000
    PctTop=-0.010000
    PctRight=1.010000
    PctBottom=1.030000
    Device=SoftDrv.SoftwareRenderDevice

    [U2Viewport3]
    Active=0
    X=890
    Y=553
    W=485
    H=553
    RendMap=15
    Left=880.000000
    Top=382.000000
    Right=474.000000
    Bottom=382.000000
    PctLeft=0.650000
    PctTop=0.500000
    PctRight=0.350000
    PctBottom=0.500000
    Device=SoftDrv.SoftwareRenderDevice

    [U2Viewport4]
    Active=0
    X=663
    Y=0
    W=315
    H=305
    RendMap=13

    [U2Viewport5]
    Active=0
    X=0
    Y=3390
    W=112
    H=27
    RendMap=8111704

    [U2Viewport6]
    Active=0
    X=0
    Y=3390
    W=112
    H=27
    RendMap=8111704

    [U2Viewport7]
    Active=0
    X=0
    Y=3390
    W=112
    H=27
    RendMap=8111704

    [Texture Browser]
    X=206
    Y=270
    W=398
    H=393
    Zoom=64
    Active=0
    Docked=0
    MRUItem0=C:\Users\Rep\Desktop\idea\aaaa.utx
    MRUItem1=C:\Users\Rep\Desktop\idea\dddd.utx
    MRUItem2=C:\Users\Rep\Desktop\idea\ssss.utx
    MRUItem3=C:\Users\Rep\Desktop\idea\wwww.utx
    MRUItem4=C:\UT\UnrealTournament\Textures\UTtech1.u tx
    MRUItem5=C:\Users\Rep\Desktop\Unreal Tournament 2004\99\4444.utx
    MRUItem6=C:\Users\Rep\Desktop\Unreal Tournament 2004\99\3333.utx
    MRUItem7=C:\Users\Rep\Desktop\Unreal Tournament 2004\99\1111.utx

    [Sound Browser]
    X=107
    Y=9
    W=694
    H=729
    Active=0
    Docked=0
    MRUItem0=C:\UT\UnrealTournament\Sounds\AmbAncient. uax
    MRUItem1=C:\UT\UnrealTournament\Sounds\AmbOutside. uax
    MRUItem2=C:\UT\UnrealTournament\Sounds\AmbCity.uax

    [Actor Browser]
    X=713
    Y=346
    W=396
    H=392
    Active=0
    ShowPackages=0
    Docked=0

    [CodeFrame]
    X=157
    Y=205
    W=817
    H=780
    Active=0

    [ToolbarStates]
    Modes=1
    Brush Operations=1
    Brush Factories=1
    Select=1
    Tools=1
    Visibility=1

    [Music Browser]
    Active=0
    X=612
    Y=0
    W=754
    H=738
    Docked=0
    MRUItem0=C:\UT\UnrealTournament\Music\acvftkgr.umx
    MRUItem1=C:\UT\UnrealTournament\Music\acvftkg.umx
    MRUItem2=C:\UT\UnrealTournament\Music\saveMe.umx
    MRUItem3=C:\UT\UnrealTournament\Music\Mayhem.umx
    MRUItem4=C:\UT\UnrealTournament\Music\Razor-ub.umx
    MRUItem5=C:\UT\UnrealTournament\Music\RUN.umx
    MRUItem6=C:\UT\UnrealTournament\Music\botmca9.umx

    [MRU]
    MRUItem0=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-SpamHouse.unr
    MRUItem1=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-35236.unr
    MRUItem2=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-idea.unr
    MRUItem3=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-Isla21.unr
    MRUItem4=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-Isla20.unr
    MRUItem5=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-Isla_19.unr
    MRUItem6=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-Isla_18.unr
    MRUItem7=C:\UT\UnrealTournament\Maps\CTF-Isla_17.unr

    [Directories]
    PCX=C:\Users\Rep\Desktop\idea
    WAV=..\sounds
    BRUSH=C:\UT\UnrealTournament\Models
    2DS=..\maps

    [Background Image]
    Active=0
    Mode=0
    Filename=

    [Mesh Browser]
    Active=0
    X=672
    Y=222
    W=694
    H=479
    Docked=0

    [Viewports]
    Style=1
    Config=0

    [Groups]
    Modes=0
    Clipping=0
    Builders=0
    CSG=0
    Misc=0
    UserDefined=0

    [Group Browser]
    Active=0
    Docked=0
    X=0
    Y=6
    W=507
    H=379

    [Master Browser]
    Active=0
    Docked=0
    X=946
    Y=252
    W=420
    H=486

    [UserDefinedGroup]
    NumButtons=12
    Button0=Align Camera on Selected Actor,UDAlignCam, CAMERA ALIGN
    Button1=Resets the selected Brush (Location+Pivot+Rotation+Scale),UDResetBrush, ACTOR RESET ALL
    Button2=Deletes the selected Brushes/Actors,UDDelete, DELETE
    Button3=Duplicate the selected Brushes/Actors,UDDuplicate, DUPLICATE
    Button4=Selects all surfaces on the current Brushes,UDSelBrushSurf, POLY SELECT MATCHING BRUSH
    Button5=Apply the current texture to all selected surfaces,UDApplyTexture, POLY SETTEXTURE
    Button6=Poly Select - Adjacent walls,UDSelAdjWalls, POLY SELECT ADJACENT WALLS
    Button7=Poly Select - Adjacent slants,UDSelAdjSlants, POLY SELECT ADJACENT SLANTS
    Button8=Selects all actors within the builder brush,UDSelWithinB, ACTOR SELECT INSIDE
    Button9=Copy builder brush to selected poly,UDPolyToBrush, MAP BRUSH GET
    Button10=Show Pathnodes,UDShowPaths, PATHS SHOW
    Button11=Hide Pathnodes,UDHidePaths, PATHS HIDE


    --- Updated ---

    what zac? srry my english is mala
    Last edited by Crsk; 10-20-2012 at 09:53 PM.

  6. #6
    Whicked Sick ~~D4RR3N~~'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Venezuela
    Posts
    1,614
    Country:
    what zac? srry my english is mala
    LOL Mala xDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

  7. #7
    Whicked Sick Higor's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Full sail ahead!
    Posts
    3,675
    Country:
    What zac said
    ------------------------------------- * -------------------------------------

  8. #8
    Rampage Crsk's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    I'm out
    Posts
    323
    Country:
    ok Zac, now Higor told me what are you talking about xd, I try turning off - on the "Toggle Vertex Snap (square with 4 lines)" but it doesnt work
    that "square with 4 lines" is off, right, but it doesnt matter, that is irrelevant for grid alignament, the button important is the other one, the button what is located just at the right "Toggle Drag Grid" and it is on all the time in my editor...

    Higor I try manual positioning but doesnt work ):


    when I try to align ussing the pivot, the brush show me location values like "Y -8192.002930" and trying to fix putting an aligned value (-8192) the brush still misaligned so something is definitely fucked, maybe the editor just hate me

  9. #9
    Moderator ][X][~FLuKE~][X]['s Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,367
    Country:
    its working fine in my editor and i cant see a problem in your Editor.ini, have you tried resetting viewports?

    view - viewports - close all

    view - viewports - configure - pick your usual viewport type

    bit hard when i cant see the problem myself.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •