User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Seriously

  1. #1
    Super Moderator |uK|Melted_Ice's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Athens Georgia
    Posts
    375
    Country:

    Seriously


  2. #2
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:
    That used to happen to me a lot, try changing your name from |uK|Melted_Ice to something else and see if that works out for ya.
    If not, I have no clue, cause that doesn't normally work but it did once or twice for me.

  3. #3
    Whicked Sick Shotman's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    1,468
    Country:
    sorry sir i mentally banned you my apologies
    "What's Yours Is Mine" Garret Thief (2013)
    Roberto Gómez Bolaños "Chespirito" fue si querer queriendo. You'll be missed.

  4. #4
    Moderator |uK|kenneth's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3,612
    Country:
    just keep reconnecting

  5. #5
    Unstoppable HIGH[+]Wah_JD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Bahrain
    Posts
    753
    Country:
    @|uK|Melted_Ice type (netspeed 20000) in console it should be fixed

    happened to me long time ago and that solved it.



  6. #6
    Rampage !DEAD's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Russia
    Posts
    322
    Country:
    nice

  7. #7
    Whicked Sick HIGH[+]AdRiaN's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,539
    just type netspeed 20000 on console

    btw i really dont know it happens only on siege server, netspeed 10000 is best for control the aim, but we all must use this other config

  8. #8
    The Best There Ever Will Be! |uK|B|aZe//.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    6,848
    rofl dont listen to adrians "tips"

    netspeed only controls framerates and how much packets you receive and how much better you respond to the server not "aim"

    netspeed 20000 fixes it and if you want to change it back to 10000 or whatever you have it then use the same command again once everything has loaded

    thats it

  9. #9
    Killing Spree Sheepy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    139
    Country:
    Hah. Flush helps me when i have login issues on the siege serv.

  10. #10
    Whicked Sick HIGH[+]AdRiaN's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,539
    netspeed, here, change the FPS stability... 10000 my fps is 119.7 ~ 120
    at 20000 it's 116,5 ~ 119.5

    when i dont get lag (not about ping, saying about fps lag)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •