User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Whicked Sick ~~D4RR3N~~'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Venezuela
    Posts
    1,614
    Country:

    Problems with zp?

    Well, tonight I was searching for new servers and found one that I actually liked and had good ping in there! There, I remembered that eeverytime I play with zp, there's a message that says ''Say !mutate zp_off to disable zp'' and I opened console and copied that (Mutate zp_off). nothing happened, and I wasn't really concerned. However, after adding that server to fav's list, I went to Siege server. Map was Niven, but-
    The most terrible thing was happening...


    ZP WASN'T WORKING!!!!!!!!!




    I know zp only works on Instant-Shot weapons (Enforcer, Shock and Sniper) and only ''removes'' lag on their primary fire, and that was EXACTLY what was missing! Enforcer Primary Shot SOUNDED like a shot (Secondary shot worked okay), but no bullet nor ammo gone! Same happened with Shock and Sniper (Shock: Shock beam went out, but no laser to make combo. Sniper: Zoom was ON, but bullets OFF).

    I realized two minutes later that it probably was the ''mutate zp_off'' command, so I went to console and copied ''mutate zp_on''. Sure enough, It said ''ZeroPing is working again'' or something like that; but it was NOT working!!

    Bio, Shock 2nd shot, Pulse, Ripper, Minigun, Flak, Rockets and Sniper's zoom aka NON-zp weapons/shots worked PERFECTLY!

    So, then I did the reconnect thing, and still didn't work!
    Closed UT, started again, enetered again and STILL didn't work!

    If someone can help me with this, I'd really appreciate it!!

    Demo (In case you didn't understand what it says ther or you're too lazy too read :P):
    ZPWTF.dem



    Greetings!!
    4RR3N
    Quote Originally Posted by |uK|UNrealshots View Post
    You're playing a game that came out in 1999 in the year 2012 who is the fucking nerd here?
    All of us. Enjoy.

  2. #2
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,363
    Country:
    delete zeroping.ini or whatever it's called

  3. #3
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,219
    Country:
    Delete zeroping.ini from your system folder.

  4. #4
    Whicked Sick ~~D4RR3N~~'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Venezuela
    Posts
    1,614
    Country:
    Thanks, I'll try that and see if worked! Thaks again! xD
    Quote Originally Posted by |uK|UNrealshots View Post
    You're playing a game that came out in 1999 in the year 2012 who is the fucking nerd here?
    All of us. Enjoy.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. newnet problems
    By snakeware in forum Technical Problems
    Replies: 30
    Last Post: 02-19-2015, 06:33 AM
  2. problems
    By |uK|kenneth in forum #siegepug Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 07-05-2013, 02:24 AM
  3. Bad internet problems
    By |uK|MiniWick in forum Technical Problems
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2013, 07:24 PM
  4. 2 problems
    By !DEAD in forum Reports/Complaints & Appeals
    Replies: 5
    Last Post: 10-25-2012, 11:00 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •