User Tag List

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37
  1. #1
    Rampage Camper's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Boston
    Posts
    336
    Country:

    Disable PureHelp?

    Might be a bad install or my OpenGL settings aren't right. The PureHelp sounds when I get a double, triple, etc seem to stop my game for a fraction of a second. I've tried to disable hit sounds in the pure help console but that didn't do anything. I don't have this problem in any other IG server. I'll post my OpenGL settings and my specs. I also downloaded the updated OpenGL driver as well.

    [OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice]
    RefreshRate=50
    DetailTextures=1
    UseTrilinear=1
    UseS3TC=1
    UseTNT=0
    LODBias=0
    UseMultiTexture=1
    UsePalette=1
    UseAlphaPalette=0
    Translucency=1
    VolumetricLighting=1
    ShinySurfaces=1
    Coronas=1
    HighDetailActors=1
    MaxAnisotropy=0
    AlwaysMipmap=0
    UsePrecache=0
    SupportsLazyTextures=0
    Vsync=False

  2. #2
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,219
    Country:
    Download the d3d drivers in the download section. OpenGL is for nvidia generally. If it doesnt solve the issue let me know. However, I dont see pure affecting anything since we dont use the pure hitsounds.

    By the sounds of it your game freezes or skips when you get an enhanced multi kill?

  3. #3
    The Best There Ever Will Be! |uK|B|aZe//.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    6,848
    would be better for you to use d3d9 instead of opengl your gfx card is more accustomed to d3d like sam said

    but with the right opengl settings it can work

    think it could be just ut stuttering, never seen pure do that.

  4. #4
    Rampage Camper's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Boston
    Posts
    336
    Country:
    Quote Originally Posted by SAM View Post
    Download the d3d drivers in the download section. OpenGL is for nvidia generally. If it doesnt solve the issue let me know. However, I dont see pure affecting anything since we dont use the pure hitsounds.

    By the sounds of it your game freezes or skips when you get an enhanced multi kill?
    Yeah. Single kills don't lag but double, etc seem to stop the game for a second. I can get a video of Pure Hit sounds going off. I already tried to disable it like I said but it didn't fix it. I'll give d3d9 a try. What would the best .ini settings be for d3d9? I used it before but I always preferred OpenGL.

    --- Updated ---

    The mouse input in D3D9 is very sluggish and I knew right from the menu. I tried to enable direct input and mouse smoothness but it was exactly the same. Let me get a video of the OpenGL hitsounds going off.

  5. #5
    Rampage Camper's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Boston
    Posts
    336
    Country:

  6. #6
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,363
    Country:
    That's the same reason i don't use direct3d, turns my g400 into a ball mouse.

  7. #7
    Rampage Camper's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Boston
    Posts
    336
    Country:
    Quote Originally Posted by UT-Sniper-SJA94 View Post
    That's the same reason i don't use direct3d, turns my g400 into a ball mouse.
    Yeah exactly. OpenGL is a lot more responsive.

    I managed to change my Direct9.ini and it stopped the double, multi lag but the mouse input is terrible.
    [D3D9Drv.D3D9RenderDevice]
    UseVSync=False
    SwapInterval=0
    ZRangeHack=False
    NoAATiles=False
    NumAASamples=0
    UseAA=False
    RequestHighResolutionZ=True
    UseSoftwareVertexProcessing=False
    UsePureDevice=True
    UseTripleBuffering=False
    MaskedTextureHack=False
    SmoothMaskedTextures=False
    FrameRateLimit=150
    UseVertexProgram=True
    TexDXT1ToDXT3=False
    DynamicTexIdRecycleLevel=100
    CacheStaticMaps=False
    UseTexPool=True
    UseTexIdPool=True
    UseSSE2=True
    UseSSE=True
    BufferTileQuads=True
    BufferClippedActorTris=True
    SinglePassDetail=False
    SinglePassFog=False
    ColorizeDetailTextures=False
    DetailClipping=False
    UseDetailAlpha=True
    DetailMax=0
    RefreshRate=0
    MaxTMUnits=0
    NoFiltering=False
    MaxAnisotropy=0
    Use565Textures=False
    Use16BitTextures=False
    UseS3TC=False
    UseAlphaPalette=False
    UseTrilinear=False
    UsePrecache=False
    UsePalette=False
    UseMultiTexture=True
    MaxLogTextureSize=8
    MinLogTextureSize=0
    MaxLogVOverU=8
    MaxLogUOverV=8
    OneXBlending=True
    GammaCorrectScreenshots=False
    GammaOffsetBlue=0.000000
    GammaOffsetGreen=0.000000
    GammaOffsetRed=0.000000
    GammaOffset=0.100000
    LODBias=0.000000
    DetailTextures=False
    DescFlags=0
    Description=
    HighDetailActors=False
    Coronas=False
    ShinySurfaces=False
    VolumetricLighting=False

  8. #8
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,363
    Country:
    You could try out some inis, just have to find one that has dr3d.
    Index of ./UT99 ini players/

  9. #9
    Rampage Camper's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Boston
    Posts
    336
    Country:
    Tried almost the entire thing and most of them were OpenGL. I'll just reinstall UT later.

  10. #10
    Whicked Sick |uK|Rays's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,190
    {ROS}_R?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •