User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Whicked Sick |uK|Anthrax's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,643
    Country:

    Problem with my video render

    When I try connect to any server using the video renderer default happens an error

    Default video renderer:



    Error:


    And when i try to use the D3D10 or D3D A wild error appears lol:

    That:


  2. #2
    Whicked Sick Shotman's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    1,468
    Country:
    have you tried OpenGl?
    "What's Yours Is Mine" Garret Thief (2013)
    Roberto Gómez Bolaños "Chespirito" fue si querer queriendo. You'll be missed.

  3. #3
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,234
    Country:
    Post Ut.log please after these crashes.

  4. #4
    Whicked Sick |uK|Anthrax's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,643
    Country:
    Here the log.

    Log: Log file open, 04/28/13 21:08:51
    Init: Name subsystem initialized
    Init: Detected: Microsoft Windows NT 5.1 (Build: 2600)
    Init: Version: 451
    Init: Compiled: Mar 11 2004 10:43:53
    Init: Command line:
    Init: Base directory: C:\UnrealTournament\System\
    Init: Character set: Unicode
    Log: Bound to Engine.dll
    Log: Bound to Core.dll
    Log: Bound to Window.dll
    Init: Object subsystem initialized
    Init: Computer: ANAPAULAPC
    Init: User: AnaPaula
    Init: Memory total: Phys=1048575K Pagef=2097151K Virt=2097024K
    Init: Working set: 32000 / 159000
    Init: CPU Speed=2095.329970 MHz
    Init: CPU Page size=4096, Processors=4
    Init: CPU Detected: PentiumPro-class processor (GeuinIntl)
    Init: CPU Features: CMov FPU RDTSC PAE MMX KNI
    Localization: No localization: Startup.IDDIALOG_WizardDialog.IDC_WizardDialog (int)
    Init: Unreal engine initialized
    Log: Bound to WinDrv.dll
    Init: Mouse info: 0 0 65536
    Init: Initializing DirectDraw
    Log: DirectDraw drivers:
    Log: display (Driver de vídeo primário)
    Init: DirectDraw initialized successfully
    Init: Client initialized
    Log: Bound to Render.dll
    Init: Lighting subsystem initialized
    Init: Rendering initialized
    Log: LoadMap: Entry
    Log: Bound to Fire.dll
    Log: Bound to IpDrv.dll
    Log: Game class is 'UTIntro'
    Log: Level is Level Entry.MyLevel
    Log: Bringing Level Entry.MyLevel up for play (0)...
    ScriptLog: InitGame:
    ScriptLog: Base Mutator is Entry.Mutator0
    Log: Browse: CityIntro.unr?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TMal e1?team=0?skin=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoSki ns.Blake?Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: LoadMap: CityIntro.unr?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TMal e1?team=0?skin=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoSki ns.Blake?Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: Collecting garbage
    Log: Purging garbage
    Log: -0.0ms Unloading: Package Render
    Log: Garbage: objects: 16456->16455; refs: 225282
    Log: Game class is 'UTIntro'
    Log: Level is Level CityIntro.MyLevel
    Log: Bringing Level CityIntro.MyLevel up for play (0)...
    ScriptLog: InitGame: ?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TMale1?team=0?ski n=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoSkins.Blake?Voic e=BotPack.VoiceMaleTwo
    ScriptLog: Base Mutator is CityIntro.Mutator1
    Init: Initialized moving brush tracker for Level CityIntro.MyLevel
    Log: Bound to UWeb.dll
    ScriptLog: Team 0
    ScriptLog: Login: PicoleDePixe
    Log: Possessed PlayerPawn: TMale1 CityIntro.TMale0
    Init: Input system initialized for WindowsViewport0
    Log: Opened viewport
    Log: Bound to SoftDrv.dll
    Log: Setting 640x480x16
    Log: DirectDraw: Triple buffer, 640x480, Stride=0
    Log: DirectDraw: Rate=0
    Log: Bound to Galaxy.dll
    Init: Galaxy is using DirectSound
    Init: Galaxy initialized
    DevAudio: Galaxy SetViewport: WindowsViewport0
    Init: Game engine initialized
    Log: Startup time: 11.463557 seconds
    DevMusic: Load music: Music Uttitle.Uttitle
    Log: URL: Adding default option Name=PicoleDePixe
    Log: URL: Adding default option Class=BotPack.TMale1
    Log: URL: Adding default option team=0
    Log: URL: Adding default option skin=CommandoSkins.cmdo
    Log: URL: Adding default option Face=CommandoSkins.Blake
    Log: URL: Adding default option Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: Browse: Index.unr?entry?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TM ale1?team=0?skin=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoS kins.Blake?Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: Failed; returning to Entry
    Init: Shut down moving brush tracker for Level CityIntro.MyLevel
    Log: Spawning new actor for Viewport WindowsViewport0
    ScriptLog: Team 0
    ScriptLog: Login: PicoleDePixe
    Log: Possessed PlayerPawn: TMale1 Entry.TMale1
    DevAudio: Galaxy SetViewport: WindowsViewport0
    ScriptLog: Creating root window: UMenu.UMenuRootWindow
    DevMusic: Unregister music: Music Uttitle.Uttitle
    DevMusic: Load music: Music utmenu23.utmenu23
    Log: WM_KILLFOCUS
    Log: EndFullscreen
    Log: DirectDraw session ending
    DevAudio: Galaxy SetViewport: NULL
    DevMusic: Unregister music: Music utmenu23.utmenu23
    Log: DirectDraw End Mode
    Log: Flushing cache
    DevAudio: Galaxy SetViewport: WindowsViewport0
    DevMusic: Load music: Music utmenu23.utmenu23
    >

    Yes i tried the opengl, happens the same error.

    --- Updated ---

    I tryed in safemode too:

    Log: Log file open, 04/28/13 21:19:00
    Init: Name subsystem initialized
    Init: Detected: Microsoft Windows NT 5.1 (Build: 2600)
    Init: Version: 451
    Init: Compiled: Mar 11 2004 10:43:53
    Init: Command line: -nosound -no3dsound -nohard -nohard -noddraw -defaultres -nommx -nokni -nok6 -nojoy
    Init: Base directory: C:\UnrealTournament\System\
    Init: Character set: Unicode
    Log: Bound to Engine.dll
    Log: Bound to Core.dll
    Log: Bound to Window.dll
    Init: Object subsystem initialized
    Init: Computer: ANAPAULAPC
    Init: User: AnaPaula
    Init: Memory total: Phys=1048575K Pagef=2097151K Virt=2097024K
    Init: Working set: 32000 / 159000
    Init: CPU Speed=2095.256070 MHz
    Init: CPU Page size=4096, Processors=4
    Init: CPU Detected: PentiumPro-class processor (GeuinIntl)
    Init: CPU Features: CMov FPU RDTSC PAE
    Init: Unreal engine initialized
    Log: Bound to WinDrv.dll
    Init: Mouse info: 0 0 65536
    Init: Client initialized
    Log: Bound to Render.dll
    Init: Lighting subsystem initialized
    Init: Rendering initialized
    Log: LoadMap: Entry
    Log: Bound to Fire.dll
    Log: Bound to IpDrv.dll
    Log: Game class is 'UTIntro'
    Log: Level is Level Entry.MyLevel
    Log: Bringing Level Entry.MyLevel up for play (0)...
    ScriptLog: InitGame:
    ScriptLog: Base Mutator is Entry.Mutator0
    Log: Browse: CityIntro.unr?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TMal e1?team=0?skin=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoSki ns.Blake?Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: LoadMap: CityIntro.unr?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TMal e1?team=0?skin=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoSki ns.Blake?Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: Collecting garbage
    Log: Purging garbage
    Log: -0.0ms Unloading: Package Render
    Log: Garbage: objects: 16456->16455; refs: 225282
    Log: Game class is 'UTIntro'
    Log: Level is Level CityIntro.MyLevel
    Log: Bringing Level CityIntro.MyLevel up for play (0)...
    ScriptLog: InitGame: ?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TMale1?team=0?ski n=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoSkins.Blake?Voic e=BotPack.VoiceMaleTwo
    ScriptLog: Base Mutator is CityIntro.Mutator1
    Init: Initialized moving brush tracker for Level CityIntro.MyLevel
    Log: Bound to UWeb.dll
    ScriptLog: Team 0
    ScriptLog: Login: PicoleDePixe
    Log: Possessed PlayerPawn: TMale1 CityIntro.TMale0
    Init: Input system initialized for WindowsViewport0
    Log: Opened viewport
    Log: Bound to SoftDrv.dll
    Init: Game engine initialized
    Log: Startup time: 2.120484 seconds
    Log: URL: Adding default option Name=PicoleDePixe
    Log: URL: Adding default option Class=BotPack.TMale1
    Log: URL: Adding default option team=0
    Log: URL: Adding default option skin=CommandoSkins.cmdo
    Log: URL: Adding default option Face=CommandoSkins.Blake
    Log: URL: Adding default option Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: Browse: Index.unr?entry?Name=PicoleDePixe?Class=BotPack.TM ale1?team=0?skin=CommandoSkins.cmdo?Face=CommandoS kins.Blake?Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
    Log: Failed; returning to Entry
    Init: Shut down moving brush tracker for Level CityIntro.MyLevel
    Log: Spawning new actor for Viewport WindowsViewport0
    ScriptLog: Team 0
    ScriptLog: Login: PicoleDePixe
    Log: Possessed PlayerPawn: TMale1 Entry.TMale1
    ScriptLog: Creating root window: UMenu.UMenuRootWindow
    >

  5. #5
    Killing Spree Dr.Flay's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kernow, UK
    Posts
    112
    Country:
    Try updating your DirectX installation
    Download Download and Install DirectX9 End User Runtime | Install DirectX, DX9 from Official Microsoft Download Center

    And try using the D3D9 renderer, or the new beta available at oldunreal.

    You have not stated what Graphics card, or OS, which makes diagnosing issues with your graphics problems a lot easier.
    eg. If you have an ATI you should be using the new OpenGL renderer.
    NW III
    "Your Unreal" lives-on https://yourunreal.wordpress.com
    333networks Keeping the GameSpy network alive with a "faster-master"

  6. #6
    Whicked Sick |uK|Anthrax's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,643
    Country:
    D3D9 dont works too.

  7. #7
    Whicked Sick |uK|Anthrax's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,643
    Country:
    SAM HEEEELP !

  8. #8
    Killing Spree Dr.Flay's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kernow, UK
    Posts
    112
    Country:
    I have a feeling this is not a video renderer issue.
    Unless you are trying to run a server, install the v436 NODELTA patch.
    I suggest renaming or moving the main INI, so it makes a new default.

    Is this a fresh or old UT install ?
    Did you just do any updates before the problem?
    Have you connected to servers before this point with this install ?
    Are you using the latest Mobo, GFX and sound drivers for whatever version of Windows ?

    If you are using Vista, get someone to repeatedly kick you in the head, until you replace it with something that works properly.

    Unless you start giving some back-ground information, there is nothing we can do, but pull random solutions out of a hat.
    Without a chain of logic to follow, this is just pure guesswork.
    NW III
    "Your Unreal" lives-on https://yourunreal.wordpress.com
    333networks Keeping the GameSpy network alive with a "faster-master"

  9. #9
    Whicked Sick |uK|Anthrax's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,643
    Country:
    I installed 2 different ut, i tryed the version 451 and 436 only, I resintalled my OS (Win 7 32bits), now the video renderer works fine, I can play against bots but i can't connect to any server.


    This error still happening when i try to connect.
    Quote Originally Posted by |uK|Anthrax View Post
    Last edited by |uK|Anthrax; 05-02-2013 at 12:45 PM.

  10. #10
    Moderator .seVered.]['s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Near a River and Under a Bridge
    Posts
    2,122
    Country:
    Post your settings, Renderer & settings, Graphics card? RAM?

    I had a little trouble getting windows 7 to behave but installing all the updates and patches was critical.

    --- Updated ---

    Quote Originally Posted by |uK|Anthrax View Post
    Log: Bound to SoftDrv.dll
    Software renderer?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Video render settings commands and keybinds
    By UT-Sniper-SJA94 in forum Tutorials
    Replies: 5
    Last Post: 01-04-2016, 02:26 PM
  2. [NEW!] Drawing + Video (Another Lol)
    By Moko in forum Spam Section
    Replies: 7
    Last Post: 07-13-2012, 12:28 PM
  3. Drawing + Video! :D
    By Moko in forum Spam Section
    Replies: 10
    Last Post: 06-22-2012, 09:08 PM
  4. Best video ever
    By flakcannonknight in forum Spam Section
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2011, 12:17 AM
  5. Sakura|uK|'s first video :D
    By Sakura in forum General Discussion
    Replies: 29
    Last Post: 06-22-2011, 08:12 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •