User Tag List

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 40
  1. #21
    Administrator |uK|chiseller's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,969
    Country:
    I don't understand why GU is used as alpha testing platform. Why was this allowed in the first place? Why make changes few days before a tournament?
    And I'd rather play with zp than with this new siege where you have to wait one second before you can fire a sniper bullet after switching weapon.

  2. #22
    Rampage JD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    340
    Chis makes the best point to be honest, if i switch from my constructor to sniper i have to wait 1 second before shooting. Coupled with the fact that half the shots dont register now its annoying. This siege seems to favor those who bind as people who bind can have a weapon out while repairing. Why can they still shoot before me? I dont bind and i dont want to as i am used to scrolling. Pretty unfair now that binding has that advantage. Was funny to see how people rely on it though. ZP is fine, please put it back and leave it on the server.

    Also, even i experienced the lag and crap and i ping 40. No packet loss or anything but server would dissconnect for two seconds randomly. Chis was god mode and i couldnt kill him even though he had 50 hp and i hit him 4 times with shock. I play on a good enough laptop where this game should run smooth and i think if i have problems then somethings not right. I understand Euros get packetloss and lag but i didnt experience any of that before the siege version was switched.

  3. #23
    Moderator |uK|kenneth's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3,616
    Country:
    you guys should re shedule matches that has been played with the wrong version. cuz this isnt fair for all the teams.

    make sure you are ready to set up matches and make sure siege isnt in a "test" fase before starting a GU.

  4. #24
    Whicked Sick Higor's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Full sail ahead!
    Posts
    3,676
    Country:
    @SAM, may you explain what causes massive packet loss on a server before they keep misunderstanding what the hell happened the other day?

  5. #25
    Whicked Sick 'Zac's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,090
    Country:
    lol on my first dev match my team needed to remake their binds but couldnt because we werent allowed to leave mid game without a forfeit.
    on the regular match chainsaw and piston were switched, and the sniper bind was changed AGAIN. whoevers fucking with the servers, pick up the soap plz


  6. #26
    The Best There Ever Will Be! |uK|B|aZe//.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    6,859
    weapon order is fine some people are too stupid to realise that when they have no weapons or RU it doesnt load the goddamn constructor.

    I agree with everything else that was said though, its ridiculous to change a mod so drastically in a tournament season without massive phases of testing

  7. #27
    Dominating TDNConvict's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    462
    Quote Originally Posted by |uK|B|aZe//. View Post
    weapon order is fine some people are too stupid to realise that when they have no weapons or RU it doesnt load the goddamn constructor.

    I agree with everything else that was said though, its ridiculous to change a mod so drastically in a tournament season without massive phases of testing
    Small changes are one thing but I agree 100%. That the binds should not have been changed sooner than a month before the tournament. It was the week before and with the lack of pugs most people didn't know.

  8. #28
    Whicked Sick 'Zac's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,090
    Country:
    its like testing my alqueda suicide bomber in your own house. see i should have tested when you house wasnt there


  9. #29
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,263
    Country:
    Guys, lay off. I did mention this to Higor. He will live and learn from this. If it is season requirement for a certain version, let me know and I will put it on for the season and the current version can be put on pub for mass testing instead.

  10. #30
    Moderator |uK|kenneth's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3,616
    Country:
    alright its k blaze me and Zac are just lieing....:mad-new:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Binds? Cheat?
    By Banny in forum Technical Problems
    Replies: 13
    Last Post: 01-27-2015, 03:10 PM
  2. Keyboard Binds
    By SUPERBAD in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-2013, 08:25 PM
  3. Binds issue
    By Banny in forum Technical Problems
    Replies: 8
    Last Post: 09-17-2013, 11:55 AM
  4. Key Binds?
    By 1Shot1Kill in forum zp| * * * -=[SIEGE]=- |uK| One Night Stand -=[SIEGE]=- Server * * *
    Replies: 17
    Last Post: 05-04-2013, 09:37 PM
  5. Little help in binds?If it possible
    By DANGERBOY in forum Technical Problems
    Replies: 14
    Last Post: 04-15-2013, 04:51 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •