User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Moderator Jst2blond's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    France-Alsace
    Posts
    1,607
    Country:

    combo server how to set grapple

    Some can t use grapple in combo server . If it doesn t work by switching weapon and/or you want to keybind it, try this :

    Open user.ini into your UT/system folder
    Open it as a text and then replace lines with left and right mouse with :
    middle mouse is my shortcut for grapple but u can use any key you want
    Code:
    LeftMouse=HookFire|Fire
    RightMouse=HookFire|AltFire
    MiddleMouse=HOOKOFFHANDFIRE
    + UT menu /Pref
    Check DirectInput and Mousevison

    If you have any question post there and we can try to help you ..
    Cheers
    Jst2blond
    Last edited by Jst2blond; 02-12-2015 at 04:38 PM.
    Blond's copyrighted

  2. #2
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,269
    Country:
    The bind mod doesn't work anymore?

  3. #3
    Moderator Jst2blond's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    France-Alsace
    Posts
    1,607
    Country:
    Dunno why but few guys can t use grapple si lot of them were staying near their flag spamming it si, to prevent some complaint about abus kicks, i ask them Read thse firstly .
    Blond's copyrighted

  4. #4
    Moderator TimTim's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1,804
    Country:
    Quote Originally Posted by SAM View Post
    The bind mod doesn't work anymore?
    I'll incorporate it directly into the NewNetComboGib mod next build.

  5. #5
    *[RapidFire]*'s Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Ecuador
    Posts
    4
    Country:
    Thank you so much, this helped me

  6. #6
    voidee's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    45
    Country:
    Doesn't work for me.

    "HookFire" makes nothing and "HOOKOFFHANDFIRE" makes an instant shot of the grapple. But I can't select the grapple only

  7. #7
    Dominating medor's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    456
    Country:
    For only select it
    MiddleMouse=GETWEAPON GRAPPLING


    I use this

    MiddleMouse=GETWEAPON GRAPPLING|GETWEAPON BOTPACK.TRANSLOCATOR|HOOKOFFHANDFIRE
    Ctrl=JumpRel|DoubleJump|Jump | Mutate GrappleJump

  8. #8
    voidee's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    45
    Country:
    Quote Originally Posted by Jst2blond View Post
    Some can t use grapple in combo server . If it doesn t work by switching weapon and/or you want to keybind it, try this :

    Open user.ini into your UT/system folder
    Open it as a text and then replace lines with left and right mouse with :
    middle mouse is my shortcut for grapple but u can use any key you want
    Code:
    LeftMouse=HookFire|Fire
    RightMouse=HookFire|AltFire
    MiddleMouse=HOOKOFFHANDFIRE
    + UT menu /Pref
    Check DirectInput and Mousevison

    If you have any question post there and we can try to help you ..
    Cheers
    Jst2blond
    At least I fugured out

    jst2blond your post is not complete. HookFire only works, when you have selected the grapple before.

    For a complete "select only the grapple" and "fire as you want" you need these 2 configurations:

    Code:
    LeftMouse=HookFire|Fire
    ...
    <Key>=GETWEAPON GRAPPLING
    (where <Key> is the preferred key or maybe any mouse button)

    Hope this helps

    Btw ... what is "Mousevision" ???

  9. #9
    Moderator TimTim's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1,804
    Country:
    Quote Originally Posted by TimTim View Post
    I'll incorporate it directly into the NewNetComboGib mod next build.
    Whoops totally forgot to do this. Was probably around the time I formatted PC.

  10. #10
    Moderator Jst2blond's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    France-Alsace
    Posts
    1,607
    Country:
    @voidee, do You have your UT in german ? Can t You find mousevision or don t You know what mousevision is ?
    Btw, if You follow all steps i ve wrote, it allows You using grapple by pressing on your mousewheel (as a button) so You don t have to switch weapon to have grapple . Press mousewheel =launch grapple, press it again or jump =release grapple .
    At least, There are many ways to set your grapple, i Just hope it works for You
    Blond's copyrighted

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ban server combo uk
    By kardy in forum Bans
    Replies: 107
    Last Post: 05-19-2015, 12:25 AM
  2. combo server how to set grapple
    By Jst2blond in forum Technical Problems
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2015, 04:34 PM
  3. [WOH]Puma on Combo Server
    By Puma in forum Reports/Complaints & Appeals
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-2012, 08:18 PM
  4. Combo server...
    By ChaosNMayhem in forum Technical Problems
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2012, 06:49 PM
  5. Combo Gib server
    By ChaosNMayhem in forum z p | - = | C O M B O I N S T A G I B | N W C T F | S A C T F | = -
    Replies: 6
    Last Post: 06-17-2011, 05:19 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •