User Tag List

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Mapping

  1. #1
    Moderator ][X][~FLuKE~][X]['s Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,367
    Country:

    Mapping

    Anybody taken a shot at it yet?

    I have dabbled and built one to practice with but when I save it or pack it, nothing shows in game and cant use the "open" server travel command either.

    I have saved it in multiple folders but not been successful yet. Any ideas?

  2. #2
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,263
    Country:

  3. #3
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,423
    Country:
    You have to move it from the build location to another directory.

    I can't really remember, but I think it was this directory with the untealtournament.pak, "C:\Program Files\Epic Games\UnrealTournament\UnrealTournament\Content\Pa ks"

    look for "UnrealTournament-WindowsNoEditor.pak"

    Unreal Ed and Unreal tournament are two separate directories.



    I really like the way the bots paths are done in UT4, it's a lot faster than placing loads of nodes.

    I didn't save this one when I reinstalled everything

  4. #4
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,263
    Country:
    Do you know what sucks? The 70mb+ map download size. Ludicrous.

    Looks like a good remake of leviathan as well. You know, the instagib servers are getting some attention lately!

    But yeah. Should be something like unrealtournament\content\paks\

  5. #5
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,423
    Country:
    I've seen 750mb+ maps, and they are just bsp shells basically :/

    I think I'm in luck

  6. #6
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,263
    Country:
    Yeah. So have I. The main reason I wouldn't host custom content is because simple maps like Klondike are 300mb...like wtf. You reach 1gb after 3maps.

  7. #7
    Moderator ][X][~FLuKE~][X]['s Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,367
    Country:
    Quote Originally Posted by SAM View Post
    already seen that, most of them are out of date, the rest don't work.

  8. #8
    Whicked Sick HIGH[+]AdRiaN's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    1,539
    Quote Originally Posted by ][X][~FLuKE~][X][ View Post
    already seen that, most of them are out of date, the rest don't work.
    Yes, I gave up because it is pretty hard decorate the maps in UE4. You need to use a lot 3D Max and others softwares for create the materials/textures. UE4 default content is too limited and dont wanna pay for improve a game that dont even care with SA community.

  9. #9
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,423
    Country:
    Need to do the lighting.


    - - - Updated - - -

    Need to do the lifts.

  10. #10
    Moderator TimTim's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1,804
    Country:
    The downloads are so big because the folks at Epic weren't using their brains when they created this engine/game. When a map or whatever is "packed", it includes all of the assets and textures with it, so if multiple maps use the same texture, you end up downloading that same texture again for each map. Why they didn't just use existing logic from previous engines/UTs as a base is beyond me. It doesn't make sense why they would basically throw out years of design that we already know works. It's almost as if they want everything to be buggy and time consuming.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •