User Tag List

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: Im lost

  1. #21
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,264
    Country:
    @medor you can make the French to English please? Don't understand.

  2. #22
    Dominating medor's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    454
    Country:
    There is a part English inside ... google not do the work correctly ? https://translate.google.fr/translat...3D7&edit-text=

  3. #23
    Killing Spree athje's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Netherlands
    Posts
    133
    Country:
    Still having mouse trouble.. keeps feeling floaty an inaccurate. Tried d3d9/opengl with or without direct input, tried fiddling with swapinterval but still no good overall feeling.

    Suggestions welcome ofc.

  4. #24
    Rampage Camper's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Boston
    Posts
    336
    Country:
    Turn vSync on

  5. #25
    Killing Spree athje's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Netherlands
    Posts
    133
    Country:
    Quote Originally Posted by Camper View Post
    Turn vSync on
    In ini or videocard settings?

  6. #26
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,264
    Country:
    Probably both....

  7. #27
    Moderator TimTim's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1,804
    Country:
    VSync is very bad. Lower mouse DPI (only for UT99). Limit framerate to monitor refresh rate. Make sure direct input is on. Restart UT.

  8. #28
    Moderator seabass's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    540
    Country:
    Quote Originally Posted by TimTim View Post
    Lower mouse DPI (only for UT99).
    I'm using 800dpi and I thought that was pretty low (it is, compared to what some are using) and then I think I saw Sja-94 recommend 200 DPI in a different thread. You think it's better to go that low, or should 800dpi be low enough?

  9. #29
    Moderator |uK|Nordog's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    911
    Country:
    I use 800 DPI and between 0.05 and 0.09 in sens depending on how bad my athritis is when i play. Some say when they spectate me that i have the slowest sens ingame, but idk. it seems to fast for me still :S

  10. #30
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,423
    Country:
    Quote Originally Posted by seabass View Post
    I'm using 800dpi and I thought that was pretty low (it is, compared to what some are using) and then I think I saw Sja-94 recommend 200 DPI in a different thread. You think it's better to go that low, or should 800dpi be low enough?
    200Dpi and 3.0 mouse axisX&Y in user.ini, that fixes the floaty unresponsive feeling that UT has.
    mutate ace highperftoggle on(completely locks fps)
    FPS limiter 180
    Vsync off.
    Code:
    MouseX=Axis aMouseX Speed=3.0
    MouseY=Axis aMouseY Speed=3.0
    Ut shortcut: C:\UnrealTournament\System\UnrealTournament.exe -cpuspeed=4000
    (CPUSPEED must be changed to your cpu max freq)
    Or make a bat file, and place it in your system folder:
    unrealtournament.exe -cpuspeed=4000

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •