User Tag List

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 129
  1. #21
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,263
    Country:
    What's the output text from the bot when promoting? Atm it is configured for the guber bot by @TimTim

  2. #22
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,423
    Country:
    .
    21:32] <+UT-Sniper-SJA94> .list
    [21:32] <+OoperBOT> Pugs available: Siege5[0/10], Siege6[0/12], 4WaySiege[0/12], TDM2v2[0/4], CTF1v1[0/2], CTF2v2[0/4].
    [21:32] == mode/#siege [+b *!*@ip39.ip-158-69-150.net] by ChanServ
    [21:32] == OoperBOT was kicked from #siege by ChanServ [Repeating is not allowed in this channel]
    [21:35] == OoperBOT [[email protected]] has joined #siege
    [21:35] == OoperBOT was kicked from #siege by ChanServ [(ChanServ) Repeating is not allowed in this channel]
    [21:35] == OoperBOT [[email protected]] has joined #siege
    [21:35] == OoperBOT was kicked from #siege by ChanServ [(ChanServ) Repeating is not allowed in this channel]
    [21:35] == OoperBOT [[email protected]] has joined #siege
    [21:35] == OoperBOT was kicked from #siege by ChanServ [(ChanServ) Repeating is not allowed in this channel]

  3. #23
    The Big Ticket Moskva's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Siege Hall of Fame
    Posts
    2,348
    Country:
    Need to register an account for the bot, then I'll give it access and it won't be kicked for spamming
    Season ranks: MLSG - #45 Semis, MLSG II - #38 Finals, MLSG III - #34 Finals, GU.Siege - #32 5th Place, IST - #11 CHAMPION

  4. #24
    Moderator |uK|kenneth's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3,616
    Country:
    Quote Originally Posted by SAM View Post
    What's the output text from the bot when promoting? Atm it is configured for the guber bot by @TimTim
    "only 5 more needed for siegepug" i think.

  5. #25
    Rampage |uK|SiL3nc3's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    256
    Country:
    Quote Originally Posted by |uK|kenneth View Post
    "only 5 more needed for siegepug" i think.
    thats same like on passionategaming =) so i think this is right coz i think they work with TimTims bot


  6. #26
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,423
    Country:
    Quote Originally Posted by Moskva View Post
    Need to register an account for the bot, then I'll give it access and it won't be kicked for spamming
    It's been using an account since the very first build, I made sure I did it before it went live.

  7. #27
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,263
    Country:
    Someoen need to give it permission in the channel then?

  8. #28
    Moderator |uK|kenneth's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3,616
    Country:
    i've seen blaze trying it to give it op but not sure if it worked or not.

  9. #29
    The Big Ticket Moskva's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Siege Hall of Fame
    Posts
    2,348
    Country:
    Quote Originally Posted by UT-Sniper-SJA94 View Post
    It's been using an account since the very first build, I made sure I did it before it went live.
    It might be, but also needs to be authenticated, and that is with /ns AUTH Nickname Password

    In the case you have mIRC you go to options -> options -> perform, then you check enable perform on connect and in the box of commands put the NS thing
    Season ranks: MLSG - #45 Semis, MLSG II - #38 Finals, MLSG III - #34 Finals, GU.Siege - #32 5th Place, IST - #11 CHAMPION

  10. #30
    Whicked Sick UT-Sniper-SJA94's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    What was England
    Posts
    4,423
    Country:
    Quote Originally Posted by Moskva View Post
    It might be, but also needs to be authenticated, and that is with /ns AUTH Nickname Password

    In the case you have mIRC you go to options -> options -> perform, then you check enable perform on connect and in the box of commands put the NS thing
    AH, I think I only did the cookie thing and didn't do that command as well, I'll try it now.

    - - - Updated - - -

    I think I've done it, bot now authenticates on connect.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •