User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: UT problem

  1. #1
    The Best There Ever Will Be! |uK|B|aZe//.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    6,848

    UT problem

    anyone who is good with UT i need some help someone i know has a problem running ut

    they load ut up it will run but while playing the game will freeze and UT crashes

    heres the unrealtournament.log

    Code:
    Log: Log file open, 07/06/11 22:44:35
    Init: Name subsystem initialized
    Init: Detected: Microsoft Windows NT 5.1 (Build: 2600)
    Init: Version: 436
    Init: Compiled: Oct 24 2000 23:40:18
    Init: Command line: 
    Init: Base directory: D:\Unreal Tournament\System\
    Init: Character set: Unicode
    Log: Bound to Engine.dll
    Log: Bound to Core.dll
    Log: Bound to Window.dll
    Init: Object subsystem initialized
    Init: Computer: 917FD75D3D284A6
    Init: User: luzzik
    Init: Memory total: Phys=523760K Pagef=1280292K Virt=2097024K
    Init: Working set: 32000 / 159000
    Init: CPU Speed=1994.407287 MHz
    Init: CPU Page size=4096, Processors=1
    Init: CPU Detected: PentiumPro-class processor (AuthenticAMD)
    Init: CPU Features: CMov FPU RDTSC PAE MMX KNI 3DNow!
    Init: Unreal engine initialized
    Log: Bound to WinDrv.dll
    Init: Mouse info: 6 10 1
    Init: Initializing DirectDraw
    Log: DirectDraw drivers:
    Log:    display (Główny sterownik ekranu)
    Init: DirectDraw initialized successfully
    Init: DirectInput initialized successfully.
    Init: Client initialized
    Log: Bound to Render.dll
    Init: Lighting subsystem initialized
    Init: Rendering initialized
    Log: LoadMap: Entry
    Log: Bound to Fire.dll
    Log: Bound to IpDrv.dll
    Log: Game class is 'UTIntro'
    Log: Level is Level Entry.MyLevel
    Log: Bringing Level Entry.MyLevel up for play (0)...
    ScriptLog: InitGame: 
    ScriptLog: Base Mutator is Entry.Mutator0
    Log: Browse: UT-Logo-Map.unr?Name=CoD|Messi?Class=BotPack.TMale1?team=0?skin=CommandoSkins.daco?Face=CommandoSkins.Luthor?Voice=BotPack.VoiceMaleOne?OverrideClass=
    Log: LoadMap: UT-Logo-Map.unr?Name=CoD|Messi?Class=BotPack.TMale1?team=0?skin=CommandoSkins.daco?Face=CommandoSkins.Luthor?Voice=BotPack.VoiceMaleOne?OverrideClass=
    Log: Collecting garbage
    Log: Purging garbage
    Log: 0.0ms Unloading: Package Render
    Log: Garbage: objects: 15355->15354; refs: 172572
    Log: Game class is 'UTIntro'
    Log: Level is Level UT-Logo-Map.MyLevel
    Log: Bringing Level UT-Logo-Map.MyLevel up for play (0)...
    ScriptLog: InitGame: ?Name=CoD|Messi?Class=BotPack.TMale1?team=0?skin=CommandoSkins.daco?Face=CommandoSkins.Luthor?Voice=BotPack.VoiceMaleOne?OverrideClass=
    ScriptLog: Base Mutator is UT-Logo-Map.Mutator1
    Init: Initialized moving brush tracker for Level UT-Logo-Map.MyLevel
    Log: Bound to UWeb.dll
    ScriptLog: Team 0
    ScriptLog: Login: CoD|Messi
    Log: Possessed PlayerPawn: TMale1 UT-Logo-Map.TMale0
    Init: Input system initialized for WindowsViewport0
    Log: Opened viewport
    Log: Bound to OpenGLDrv.dll
    Log: Initializing OpenGLDrv...
    Log: Enter SetRes()
    Log: ChangeDisplaySettings failed: 800x600, 100 Hz
    Init: Using pixel format 7
    Init: GL_VENDOR     : NVIDIA Corporation
    Init: GL_RENDERER   : GeForce 6200/PCI/SSE/3DNOW!
    Init: GL_VERSION    : 2.1.2
    Init: Device supports: GL_EXT_bgra
    Init: Device supports: GL_ARB_texture_compression
    Init: Device supports: GL_EXT_texture_compression_s3tc
    Init: Device supports: GL_EXT_texture_env_combine
    Init: Device supports: GL_ARB_texture_env_combine
    Init: Device supports: GL_EXT_texture_filter_anisotropic
    Init: Device supports: GL_NV_texture_env_combine4
    Init: Device supports: GL_EXT_texture_lod_bias
    Init: Device supports: GL_EXT_compiled_vertex_array
    Init: Device supports: GL_EXT_secondary_color
    Init: Device supports: GL_ARB_multitexture
    Init: Device supports: GL_SGIS_generate_mipmap
    Init: Device supports: GL_NV_multisample_filter_hint
    Init: Device supports: GL_EXT_multi_draw_arrays
    Init: Device supports: GL_ARB_vertex_program
    Init: Device supports: GL_ARB_fragment_program
    Init: Depth bits: 24
    Log: 4 Texture Mapping Units found
    Log: MaxAnisotropy = 16
    Log: MinLogTextureSize = 2
    Log: MaxLogTextureSize = 8
    Log: Bound to Galaxy.dll
    Init: Galaxy is using DirectSound
    Init: Galaxy initialized
    DevAudio: Galaxy SetViewport: WindowsViewport0
    Init: Game engine initialized
    Log: Startup time: 2.987661 seconds
    DevMusic: Load music: Music utmenu23.utmenu23
    ScriptLog: Creating root window: UMenu.UMenuRootWindow
    Log: Relaunch: -changevideo
    Log: GetModuleFileName returned D:\Unreal Tournament\System\UnrealTournament.exe
    Log: appRequestExit(0)
    Exit: Preparing to exit.
    Log: Purging garbage
    Log: Unbound to Engine.dll
    Log: Unbound to Core.dll
    Log: Unbound to Window.dll
    Log: 0.0ms Unloading: Package Engine
    Log: 0.0ms Unloading: Package Core
    Exit: Game engine shut down
    Log: Unbound to WinDrv.dll
    Log: DirectDraw End Mode
    Log: Flushing cache
    Exit: DirectDraw released
    Exit: Windows client shut down
    Log: Unbound to Render.dll
    Exit: Lighting subsystem shut down
    Exit: Rendering shut down
    Log: 0.0ms Unloading: Package Entry
    Log: 0.0ms Unloading: Package Logo
    Log: Unbound to Fire.dll
    Log: 0.0ms Unloading: Package Fire
    Log: 0.0ms Unloading: Package credits
    Log: 0.0ms Unloading: Package Botpack
    Log: 0.0ms Unloading: Package UnrealShare
    Log: 0.0ms Unloading: Package UnrealI
    Log: 0.0ms Unloading: Package Female2Voice
    Log: 0.0ms Unloading: Package Male2Voice
    Log: 0.0ms Unloading: Package Female1Voice
    Log: 0.0ms Unloading: Package BossVoice
    Log: 0.0ms Unloading: Package Male1Voice
    Log: 0.0ms Unloading: Package UMenu
    Log: 0.0ms Unloading: Package UWindow
    Log: 0.0ms Unloading: Package UBrowser
    Log: Unbound to IpDrv.dll
    Log: 0.0ms Unloading: Package IpDrv
    Log: 0.0ms Unloading: Package Announcer
    Log: 0.0ms Unloading: Package UT-Logo-Map
    Log: 0.0ms Unloading: Package utmenu23
    Init: Shut down moving brush tracker for Level UT-Logo-Map.MyLevel
    DevMusic: Unregister music: Music utmenu23.utmenu23
    Log: 0.0ms Unloading: Package UTMenu
    Log: 0.0ms Unloading: Package LadderSounds
    Log: Unbound to UWeb.dll
    Log: 0.0ms Unloading: Package UWeb
    Log: 0.0ms Unloading: Package UTServerAdmin
    Log: 0.0ms Unloading: Package IpServer
    Log: 0.0ms Unloading: Package LadrArrow
    Log: 0.0ms Unloading: Package CommandoSkins
    Log: Unbound to OpenGLDrv.dll
    Log: Unbound to Galaxy.dll
    DevAudio: Galaxy SetViewport: NULL
    Exit: Galaxy shut down
    Log: 0.0ms Unloading: Package LadderFonts
    Log: 0.0ms Unloading: Package UWindowFonts
    Log: 0.0ms Unloading: Package AT
    Log: 0.0ms Unloading: Package SmartCTF_4D
    Log: Garbage: objects: 22898->0; refs: 172572
    Exit: Object subsystem successfully closed.
    Exit: Exiting.
    Uninitialized: Name subsystem shut down
    Uninitialized: Memory Allocation Status
    Uninitialized: Curr Memory  0.037M /  0.746M
    Uninitialized: Peak Memory  284.236M /  285.859M
    Uninitialized: Allocs          46 Current /  506742 Total
    Uninitialized: Log file closed, 07/06/11 22:44:46

  2. #2
    Dominating <|Pius|>'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    641
    Country:
    Not sure, but it appears that this CoD|Messi uses my skin and face which is awesome...
    I did take note on this part of the log:
    Log: Relaunch: -changevideo
    Log: GetModuleFileName returned D:\Unreal Tournament\System\UnrealTournament.exe
    Log: appRequestExit(0)
    Exit: Preparing to exit.
    maybe see if he has version of OpenGL? (3.7) and the latest nvidia drivers?
    Edit, maybe it has something to do with this?
    Log: ChangeDisplaySettings failed: 800x600, 100 Hz

    I have similar specs, 2.2 Ghz amd athlon XP 3200+, 2.0G RAM, nvidia geforce 6200 AGP (EVGA) and I can run UT at 1024x768 with AA and Anisotropic filtering off, 32 bit color, textures on low and skins on high and average around 75 fps in a siege game.
    Last edited by <|Pius|>; 07-07-2011 at 06:37 PM.

    "Boom, Headshot!" - FPS_Doug
    Siege Strategy Guide Available at: http://www.mediafire.com/?auf58ax6vhbu5ry

  3. #3
    Administrator |uK|chiseller's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,968
    Country:
    Format C always works

  4. #4
    Whicked Sick Keith's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,352
    Country:
    Looks like a driver issue to me. Either that or delete opengldrv section on UT.ini

  5. #5
    Dominating <|Pius|>'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    641
    Country:
    appearently it's fixed, he had a virus and had to re-install windows
    Good call Chis.

    "Boom, Headshot!" - FPS_Doug
    Siege Strategy Guide Available at: http://www.mediafire.com/?auf58ax6vhbu5ry

  6. #6
    Administrator |uK|chiseller's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,968
    Country:
    Told you.

  7. #7
    Whicked Sick |uK|Rays's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,190
    rub a giant magnet across your hard-drive to be 100% sure.

  8. #8
    Whicked Sick Moko's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,330
    Country:
    Quote Originally Posted by |uK|Rays View Post
    rub a giant magnet across your hard-drive to be 100% sure.
    Only if you want the hardrive to have nothing on it after words.

  9. #9
    Whicked Sick |uK|MiniWick's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    were the syrups freshh
    Posts
    1,295
    Country:
    Quote Originally Posted by Moko View Post
    Only if you want the hardrive to have nothing on it after words.
    their you go , problem solved )

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. So I have this problem
    By Puskis in forum Technical Problems
    Replies: 5
    Last Post: 08-05-2015, 07:54 PM
  2. Ace problem
    By ThuG in forum Technical Problems
    Replies: 13
    Last Post: 04-26-2015, 02:34 AM
  3. Problem?
    By kushface in forum Reports/Complaints & Appeals
    Replies: 21
    Last Post: 11-22-2014, 12:31 AM
  4. ace problem
    By asdasdasdasddddd in forum Technical Problems
    Replies: 0
    Last Post: 06-23-2012, 08:40 AM

Members who have read this thread : 6

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •