User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Administrator |uK|chiseller's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,968
    Country:

    "Forum's down" message

    Is it just me or does anyone else get the message every now and then, thus not showing any new posts?

  2. #2
    ~Goddess~ |uK|fleecey's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3,785
    Country:
    I just got it too

  3. #3
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,218
    Country:
    You need to refresh your browser CTRL+ F5 or empty your cookies and cache.

  4. #4
    Administrator |uK|chiseller's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,968
    Country:
    Yes, the refreshing works but still

  5. #5
    Administrator SAM's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8,218
    Country:
    No but stills. Ps SHIFT + F5 not CTRL

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "Panda_Boner" makes tele in supplier straight to lava
    By Scourge in forum Reports/Complaints & Appeals
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2015, 06:35 PM
  2. admin faggot hiding by nick " testing " banme
    By ramlinux in forum Reports/Complaints & Appeals
    Replies: 64
    Last Post: 12-22-2012, 09:31 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 10-24-2011, 06:03 PM
  4. Forum "New Posts" does not work
    By Feralidragon in forum Technical Problems
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2011, 08:10 PM
  5. "Remove" before "Upgrade"
    By Feralidragon in forum zp| * * * -=[SIEGE]=- |uK| One Night Stand -=[SIEGE]=- Server * * *
    Replies: 54
    Last Post: 07-29-2011, 10:43 PM

Members who have read this thread : 0

Actions :  (View-Readers)

There are no names to display.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •